Andre Tjenester

Prosjektledelse

Våre erfarne konsulenter vil kjøre dine prosjekter inkludert, planlegging, organisering, motiverende, og kontrollere ressurser for å oppnå prosjektmål. Vi er spesialister i å oppnå resultater, som vanligvis føre til varige positive endring eller merverdi.

Kontraktsledelse

Kontrakt ledelse omfatter forhandle vilkårene og betingelsene i kontrakter og sikre etterlevelse av vilkårene og betingelsene, samt dokumentere og bli enige om eventuelle endringer eller endringer som kan oppstå under gjennomføringen. Det kan oppsummeres som prosessen med systematisk og effektivt administrere kontrakt opprettelse, gjennomføring og analyse i den hensikt å maksimere finansiell og operasjonell ytelse og minimere risiko

Kontraktsetablering

Å ha rett kontrakt på plass er forskjellen mellom overskudd og underskudd. Som en del av et kontraktsteam, har vi fokus på å gi deg best mulig grunnlag for etablering av dine avtaler.

Innkjøpsrådgivning

Våre rådgivere har en dypere kunnskap om innkjøp og har de krysserfunksjonell og tverrfaglig kompetanse på flere andre områder. Dette kan være logistikk, salg, ledelse, osv. Vår rådgiver rolle er som en mentor eller guide og skiller seg fra en “oppgave” bestemt konsulent. En rådgiver er vanligvis en del av ledelsen, men en konsulent oppfylle funksjonelle roller.

Innkjøpsopplæring

Vi trene innkjøpere, innen selskapets rutiner og systemer. Vi legger vekt på integritet og rettferdighet i våre strategier til innkjøp. Holdningene til den personen som har ansvaret for anskaffelsesprosessen vil påvirke resultatene av virksomheten din. La oss sørge for at riktig kunnskap er i de rette hender.

Organisasjonsmessig etablering av anskaffelses funksjoner

Å være leder i en bedrift er en krevende rolle. Å la en allerede presset leder bruke tid på å gjennomføre endringer i organisasjonen, er ikke bare ineffektivt, men heller ikke riktig bruk av kompetanse. Endringer er vanskelig i seg selv, og spesielt for folk som kjenner systemene godt. La oss hjelpe deg å implementere en sunn og effektiv måte å gjøre dine innkjøp, og for å sikre en etisk og forretningsmessig resultat hver gang.

Forhandlinger

Sørg for at du oppnår det beste resultatet i forhandlingene. Vi vil være din rådgiver, eller forhandlingsleder, slik at du kan fokusere på viktige områder, og ikke miste fokus på oppgavene du ikke er trent til å gjøre.

Kostnadsanalyse

Utvikle og sikre prosessen med å samle inn, vaske, klassifisere og analysere informasjon om utgifter med det formål å redusere innkjøpskostnadene, forbedre effektiviteten og overvåke etterlevelse. Det kan også utnyttes i andre deler av virksomheten som lagerstyring, budsjettering og planlegging, og produktutvikling. Vi vil hjelpe deg å få svar på de viktige spørsmålene som påvirker dine utgifter, inkludert:
Hva er det jeg egentlig bruke pengene? Hvem bruker jeg pengene på? Får jeg det som er blitt lovet av avkastning på investeringen?

Innefektive kontrakter og prosjekter

Sikring av kvalitet og presis levering av varer og tjenester er nøkkelen til et vellykket prosjekt. Vi har lang og bred erfaring i eksekvering av kontrakter både på høyt og lavt nivå, vil maksimere dine resultater og hjelpe deg å ferdigstille pågående oppgaver slik at neste skritt kan begynne.

Representative på forhandlinger som Bud avklaringer Møter

Mange bedrifter vil ha en hard tid å oppfylle sine kontraktsforpliktelser mot større selskaper. Dette rett og slett fordi de godtar kravene, og klausuler i kontrakter som de trenger ikke å. Våre dyktige konsulenter kan gi kunnskap og erfaring til å unngå fallgruvene og lite tekst i den hardt opptjente kontrakter. La oss være en del av forhandlingsteamet, og begrense risiko og maksimere muligheten for suksess.

Sourcing. Global / Lokale

Finne, vurdere og engasjerende leverandører av varer og tjenester når du trenger det er nøkkelen til dine egne leveranser. Sørge for at de er den rette leverandøren for din virksomhet og sikre et langt forhold kan spare bedriften for enorme mengder tid og penger. La oss hjelpe deg å etablere rammeavtaler du vil trenge i fremtiden.

Prosessutvikling

En av de vanskeligste delene av anskaffelsen er å sikre at prosessen fungerer effektivt og at det sikrer de beste resultatene for virksomheten. Lage rutiner og prosedyrer for dette tar tid. Ikke oppfinne systemet enda en gang, når vi kan være der for å gjøre det for deg. Vi vil sikre at prosessen er egnet for din bedrift og dine behov.

Anbuds

Tender Support organiserer kundebehandling, slik at du kan fokusere på å levere best mulig service. Som et uavhengig organ, kan vi hjelpe din organisasjon utkast, publisere, forhandle og tildele kontrakter. Eller vi kan være din rådgiver om hvordan du kan vinne din neste jobb ved å levere det beste tilbudet. Vår lange kunnskap i innkjøp vil være uvurderlig for deg som budgiver.

Anbuds support / Budgivning støtte

Hvorfor ikke bruke noen eksperter for å hjelpe deg å vinne den neste store jobb. Vi har konsulenter som på daglig basis evaluere og bestemme hvem som skal få jobben. Våre konsulenter vet hva du skal se etter, hvordan presentere et bud for å bli lagt merke til, og til å utforme et bud, så du har en større sjanse for å få jobben.